Dobrovoljno vatrogasno društvo
Telefoni za dojavu: 193 - Operativno dežurstvo JVP Grada Varaždina, 112 - Županijski centar 112 Varaždin
Gdje se nalazite: Početna Novosti Mještani upoznati s aktivnostima Društva

Mještani upoznati s aktivnostima Društva

Datum objave: 04.01.2015

Već tradicionalnom raspodjelom informativno-promidžbenih materijala Društva mještanima Svetog Đurđa, Prilesa i Obrankovca obilježeno je vrijeme Božića.

Mještani upoznati s aktivnostima Društva

Desetak članova Društva obišlo je nešto više od 200 kućanstava na području 3 naselja, pri čemu su ukućanima upućene božićne čestitke te želje za uspješnom i sretnom novom godinom. Na materijalima koji su ostavljeni u svakoj kući navedene su poruke iz područja protupožarne preventive pa se nadamo kako će isto uroditi malim brojem požara u 2015. godini.

Ovogodišnja raspodjela informativno-promidžbenih materijala specifična je po tome što su na zidnom kalendaru prikazane fotografije brojnih vatrogasnih događanja isključivo s područja općine Sveti Đurđ, od poplava i požara do uspjeha na natjecanjima.


Naslovna stranica zidnog kalendara DVD-a Sveti Đurđ za 2015. godinu

Cjelokupni zidni kalendar VZO Sveti Đurđ za 2015. godinu možete pogledati ovdje. (pdf, 1MB)

Uz zidni kalendar svako je domaćinstvo primilo i informativni bilten DVD-a Sveti Đurđ pod nazivom "Vatrogasni listek", već 12. godinu zaredom, u kojem su na 6 stranica obuhvaćene informacije i izvješća o svim aktualnostima u našem Društvu.


Naslovnica 12. po redu biltena Društva

Cjelokupni "Vatrogasni listek" za 2014./2015. godinu možete pogledati ovdje. (pdf, 2 MB)

Ovim putem svim donatorima Društva iskreno zahvaljujemo te još jednom upućujemo iskrene želje za uspješnom i sretnom 2015. godinom!