Dobrovoljno vatrogasno društvo
Telefoni za dojavu: 193 - Operativno dežurstvo JVP Grada Varaždina, 112 - Županijski centar 112 Varaždin
Gdje se nalazite: Početna Novosti Članovi PGD-a Smlednik i DVD-a Sveti Đurđ razmijenili božićno-novogodišnje čestitke i kalendare

Članovi PGD-a Smlednik i DVD-a Sveti Đurđ razmijenili božićno-novogodišnje čestitke i kalendare

Datum objave: 30.12.2015

Dana 20. prosinca ove godine članove DVD-a Sveti Đurđ ugodno je iznenadio novi posjet prijatelja iz slovenskog PGD-a Smlednik.

Članovi PGD-a Smlednik i DVD-a Sveti Đurđ razmijenili božićno-novogodišnje čestitke i kalendare

Ovog puta članovi prijateljskog Društva iz Slovenije odnosno njihova tri člana osobno su poklonila prigodne zidne kalendare članovima DVD-a Sveti Đurđ, na kojima su između ostaloga i fotografije s prikazom zajedničkih susreta obaju Društava.

Desetak članova DVD-a Sveti Đurđ primilo je i ugostilo svoje prijatelje kroz gotovo cjelodnevni program druženja te gostima također poklonilo nekoliko vlastitih zidnih kalendara, na kojima su i fotografije sa obaju ovogodišnjih susreta ovih dvaju DVD-ova.

Goste je u prostorijama Općine Sveti Đurđ primio i općinski načelnik Josip Jany, u sklopu čega su ponovno istaknute pohvale ovoj međunarodnoj suradnji te spremnost na daljnje čvršće povezivanje ne samo DVD-a Sveti Đurđ i PGD-a Smlednik, već i matičnih Općine Sveti Đurđ i Občine Medvode.

Stjepan Kovaček, dipl. ing